Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


27 липня 2010

Стипендії від "Open Society Institute" (у тому числі й для журналістів)

Facebook Twitter LiveJournal

"Інститут Відкритого Суспільства" підтримує осіб, які шукають інноваційні та нетрадиційні підходи щодо основних питань Відкритого Суспільства - права людини, прозорість влади, громадянське суспільство та інші. Стипендія фінансує роботи, які зможуть збагатити суспільне розуміння даних питань та стимулювати подальші дослідження й обговорення в межах Інституту Відкритого Суспільства та у світі загалом. 

Пропозиції приймаються протягом року, а саме: пропозиції, отримані до 7 вересня, будуть оцінені до 26 листопада.

В оцінюванні кожної пропозиції, до уваги беруться наступні три фактори: аплікант, тема проекту, результат проекту. 

Інститут Відкритого Суспільства обирає стипендіатів серед журналістів, активістів, академіків, та практикантів із різних сфер, які здатні творити ідеї та реалізовувати їх. 

Теми досліджень в основному пов'язані із такими питаннями, як: права людини, прозорість влади, сприяння розвитку громадянського суспільства та соціальної інтеграції. 

Успішні проекти повинні розширити межі сучасного мислення та показати уроки, які можна застосувати у різних умовах. Аплікати повинні чітко усвідомлювати те, який вплив матиме їхня робота та на яку саме аудиторію направлене дослідження. 

Інститут Відкритого Суспільства запрошує аплікантів з усього світу для участі у програмі. При необхідності, надається фінансова допомога у відкритті віз. Період отримання стипендії - 1 рік, проте можливі й інші терміни. 

Апліканти, яких зацікавила дана пропозиція, повинні заповнити аплікаційну форму онлайн (http://www.soros.org/initiatives/fellowship/grants/application_20090403.pdf ) та надіслати супроводжуючі документи на адресу: 

Open Society Fellowship

Open Society Institute

400 West 59th Street

New York, NY 10019 

Перш ніж здійснити реєстрацію, ознайомтесь із питанням, які найчастіше задають: http://www.soros.org/initiatives/fellowship/about/faq

Детальну інформацію можна знайти тут: http://www.soros.org/initiatives/fellowship/grants




Коментарі

Додати коментар