Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


8 липня 2010

Бертран Пеккері — почесний голова експертної ради конкурсу серед регіональних видань “Лідер Преси”

Facebook Twitter LiveJournal

Загальноукраїнський конкурс “Лідер Преси” очолить директор Всесвітнього Форуму Редакторів (Word Editor Forum), професіональний фахівець з друкованих та онлайн ЗМІ - Бертран Пеккері (Париж, Франція).

Бертран Пеккері займає посаду директора Всесвітнього Форуму Редакторів з жовтня 2003 року. Він є видавцем Блогу Редакторів (Editors Weblog, www.editorsweblog.org) та щорічного звіту Всесвітнього Форуму Редакторів ( WEF annual report), Трендів у Ньюзрум (Trends in Newsrooms www.trends-in-newsrooms.org). 

Приймаючи запрошення очолити Експертну Раду конкурсу, пан Пеккері зауважив, що з задоволенням приймає запрошення організаторів та відзначив, що Експертній Раді потрібно буде дійсно плідно попрацювати над отриманими на конкурс роботами. 

Пан Пеккері є засновником і колишнім директором мережі World Media, яка зв'язує більше 20 великих щоденних газет по всьому світу, в тому числі "Ель Паїс", La Stampa, "Ліберасьон", ірландський Times, Tages Anzeiger "Насьйон Аль-Ахрам ", Yomiuri Shimbun та інші.

Донедавна п.Пеккері працював на посаді Генерального секретаря уряду Франції, також був професором історії та зв'язку в Паризькому університеті, радником президента Національних зборів Франції з питань освіти та культури. 

"Лідер Преси"- конкурс серед регіональних видань, який проводить Асоціація незалежних регіональних видавців України (АНРВУ) за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні. Період подання робіт – з 15 травня 2010 року до 01 вересня 2010 року включно. Подробиці на сайті http://airpu.org

Пресс-служба АНРВУ




Коментарі

Додати коментар