Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


18 травня 2009

Оголошено конкурс на найкращу публікацію з українсько-польської тематики

Facebook Twitter LiveJournal

Українсько-Польський журналістський клуб «Без упереджень» та Польський Інститут у Києві Оголошують конкурс на найкращу публікацію з українсько-польської тематики.

Автори найкращих статей, радіо-матеріалів чи телесюжетів про Польщу загалом та українсько-польські стосунки зокрема, що їх буде оприлюднено в українських ЗМІ упродовж 2009 року отримають нагороду. 

Урочистість вручення нагороди відбудеться на зламі 2009/2010 років в рамках підсумкової конференції за результатами проекту «Моніторинг українсько-польського партнерства». 

Лауреата нагороди визначатиме Капітула моніторингу, до складу якої входять експерти з українсько-польської проблематики, відомі українські журналісти та представники організацій-співзасновників. 

В рамках моніторингу буде збиратися максимум матеріалів з центральних та регіональних телеканалів, радіостанцій, друкованих видань про Польщу та на українсько-польську тематику. Спеціально визначені експерти, розділені за спеціалізацією ЗМІ, їх підсумують, проаналізують і представлять до відома громадськості. Аналітичні матеріали та найзначніші публікації будуть видані у спеціальному бюлетеневі моніторингу. 

У проекті, окрім вище згаданих організацій, беруть участь Українсько-Польський центр Академії митної служби України (Дніпропетровськ), ProMova (Львів), а також журналістські групи у Одесі, Миколаєві, Полтаві та Івано-Франківську.  

Матеріали для розгляду Капітулою моніторингу можна надсилати за адресою: вул. Б. Хмельницького 29/2 оф. 17, 01-030 Київ (з допискою - Моніторинг партнерства)  А також на: info@polinst.kiev.ua




Коментарі

Додати коментар