Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


23 квітня 2019

Проект ЄС проводить конкурс для журналістів на найкращий матеріал про євроінтеграцію

Facebook Twitter LiveJournal

Проект ЄС Association4U разом із Офісом Віце-прем’єр-міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України оголошують третю хвилю конкурсу журналістських публікацій у регіональних засобах масової інформації на найкращий матеріал про євроінтеграцію «Угода про асоціацію: шлях змін».

Конкурс триває з 1 лютого до 30 квітня 2019 року. Конкурсні матеріали можуть стосуватися будь-яких аспектів європейської інтеграції та впровадження Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом.

 

Серед пріоритетних тем:

 

  • експорт українських товарів до ЄС
  • безпечність харчових продуктів
  • енергетичний ринок, енергоефективність та відновлювана енергетика
  • розвиток цифрової економіки: цифрова інфраструктура, електронна комерція, розвиток цифрових компетенцій, кібербезпека
  • реформування митниці
  • права і свободи людини.

 

До участі в конкурсі запрошуємо:

 

  • журналістів регіональних ЗМІ усіх форм і типів власності (теле- та радіокомпанії, друковані та онлайн-медіа), а також фрілансерів, які співпрацюють з цими ЗМІ
  • студентів факультетів журналістики вищих навчальних закладів очної та заочної форм навчання віком до 25 років.

Найкращих визначить журі із відомих медійників та експертів з питань європейської інтеграції.

Переможці отримають оплачувану участь у Львівському медіафорумі 2019 (Lviv Media Forum 2019) та запрошення на церемонію нагородження за участі Віце-прем’єр-міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України у травні в Києві.

Детально про умови конкурсу можна дізнатись за посиланням.

Додаткову інформацію можна отримати, звернувшись на ua.association4u@gmail.com (з поміткою «Журналістський конкурс: питання»).


Довідкова інформація: Проект ЄС «Підтримка впровадження Угоди про асоціацію між Україною та ЄС» (Association4U) підтримує діяльність урядових установ України, головним чином Урядового офісу координації європейської та євроатлантичної інтеграції, Секретаріату віце-прем’єр-міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції та галузевих міністерств, залучених до виконання Угоди про асоціацію між Україною та ЄС. Проект виконується консорціумом на чолі з GFA Consulting Group з січня 2016 року по липень 2019 року. Бюджет проекту 7,7 мільйонів євро.


Джерело: Представництво Європейського Союзу в Україні




Коментарі

Додати коментар