Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


12 жовтня 2011

Конкурс для репортерів: "Журналістська премія Східного партнерства". Матеріали приймаються до 31 жовтня 2011

Facebook Twitter LiveJournal


Ви хочете виграти премію Grand Prix, яка становить 10 тис. польських злотих (2400 євро) чи одну з двох почесних премій по 5 тис. злотих кожна (1200 євро), а також відвідати Польщу?

Тоді візьміть участь у конкурсі на кращий матеріал, опублікований у пресі чи на порталі, або показний по телебаченню чи прослуханий по радіо у країнах Східного партнерства (Вірменії, Азербайджану, Білорусі, Грузії, Молдови і України). У такий спосіб — заснуванням журналістської премії Східного партнерства група Фундація репортерів — центру підтримки журналісток / журналістів у Східній Європі вирішила підвищити професіоналізм колежанок / колег із названих вище країн Східного партнерства.


 


Матеріали необхідно надсилати в перекладі на російську чи англійську мову на адресу ep.prize@gmail.com до 31 жовтня цього року. На початку листопада журі обере 10 фіналістів / фіналісток, яких буде запрошено на церемонію нагородження, яка відбудеться 24-25 листопада в Польщі. Перевага віддаватиметься журналістським розслідуванням, темам, як-то права людини, боротьба проти дискримінації, демократія і громадянське суспільство, співпраця країн Східного партнерства з Європейським Союзом. Матеріали мають відповідати критеріям журналістики в одній із названих вище сфер (телебачення, радіо, друковані ЗМІ, Інтернет) і повинні бути надруковані відповідно в друкованій пресі, Інтернеті і трансльованими по телебаченню чи радіо після 1 січня 2011 року.



Коментарі

Додати коментар